Om

Livspusslet. Finns det något ord som är mer använt än det? Och, finns det egentligen något mer beskrivande ord för hur många idag har det? Vi ser i vår egen bekantskapskrets – och i våra liv – att många kämpar. Kraven är höga idag och många ska vara supermänniskor som klarar allt.

Vi ska vara världen bästa mammor, vi ska vara karriärkvinnor, vi ska vara kungar på gymmet, vi ska äta hälsosamt och vi ska hinna städa, renovera och bo i bostäder som andra bara kan drömma om. Möjligt? Inte alls – för de flesta.

Vår ambition är att sänka ribban lite och att få alla att inse att det finns begränsningar i livet som man måste acceptera. Vi vill gå igenom lite kring hur man kan prioritera och hur man ändå kan känna att man hinner med de saker som man åtar dig. Stress idag är en fara för folkhälsan och vår ständiga kamp för att bli bättre kan skapa problem. Detta samtidigt som vi jämför oss med andra via exempelvis sociala medier. Vi skapar onda cirklar. Dessa vill vi bryta.

Samtidigt så vill vi också dela med oss av våra egna erfarenheter. Hur fungerar hemstädning egentligen? Hur kan man planera en renovering? Hur mycket kostar ett nytt badrum? Finns det några saker att tänka på i samband med att man köper en ny bil? Vi sitter på stora kunskaper inom många olika områden – detta både privat och rent yrkesmässigt.

Vi som ligger bakom sidan kommer alla från olika bakgrunder och vi är i olika åldrar. Det borgar för att de ämnen vi kommer att skriva om kommer att vara väldigt olika varandra. Allt för att du som läsare ska kunna få ta del av nya idéer och få ny kunskap om allt mellan himmel och jord. Välkommen!