Kategorier
Tips

Vackra detaljer i äkta handgjort smide

Söker du en unikhet i detaljer och utsmyckning? Vill du skapa något beständigt och unikt för just din trädgård och ditt hem? Förverkliga idéer och skräddarsy din beställning redan idag.

Har du idéer om skapelser och dekorationer som du vill förverkliga i din trädgård, på ditt hus eller i ditt hem så har du säkert tänkt på en hantverkare eller smed. Låt din idé komma till liv med hjälp av stål, aluminium eller annan metall som lämpar sig för smide och svets. Kanske vill du ha ett helt unikt trappräcke, eller en grillplats i din trädgård?

Ofta ser vi ljusstakar och detaljer i butikerna som försöker att efterlikna äkta, handgjort smide. Dessa blir dock aldrig så vackra som de verkligt handgjorda. När dina inredningsdetaljer är skapade för hand, med kärlek och omsorg, är de visserligen dyrare men så otroligt mycket vackrare.

Smide för stort och smått

Kanske tänker du framförallt på ljusstakar och små inredningsdekorationer i smide. Tänk så mycket mer du kan skapa med hjälp av smide i Stockholm. Kanske behöver du en vacker och unik grind till din trädgård? Eller tänk dig att du skapar räcken för din uteplats med egendesignade utemöbler av vackert trä i kombination med smide. Robust, personligt, levande och tåligt.

Har du ideer som du bär på och är osäker om de går att förverkliga? Kontakta en smed och be om ett kostnadsförslag. Skapa vackra utsmyckningar för hem och trädgård som ingen annan kan köpa likadana. Låt din personlighet komma till uttryck i äkta smide.